Μια μοντέρνα και άνετη διαμονή στην Βασιλική Λευκάδας

Διαμονή στη Λευκάδα

Ανακαλύψτε το Ξενοδοχείο Odyssion, ιδανικά τοποθετημένο στην καρδιά του κόλπου της Βασιλικής, μόλις 150 μέτρα από τη γαλαζοπράσινη θάλασσα και τις αμμώδεις ακτές. Με την προνομιακή του τοποθεσία, αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της κολύμβησης και τους φίλους του wind surfing, προσφέροντας μια αξέχαστη απόδραση στην ακτή σε αυτό το υπέροχο μεσογειακό σκηνικό.

Standard Δίκλινο Δωμάτιο

Μέγεθος δωματίου: 13 m²
Κρεβάτια: 2 μονά ή 1 διπλό
Άτομα: 2

Αυτό το κλιματιζόμενο δωμάτιο έχει πρόσβαση σε επιπλωμένο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στην καταπράσινη πεδιάδα και το βουνό. Περιλαμβάνει ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια.

Superior Δίκλινο Δωμάτιο

Μέγεθος δωματίου: 22 m²
Κρεβάτια: 1 διπλό, 1 καναπές-κρεβάτι
Άτομα: 3

Ζήστε την πολυτέλεια στο superior δίκλινο δωμάτιό μας, επιπλωμένο με ένα άνετο κρεβάτι queen και την επιλογή καναπέ-κρεβατιού για επιπλέον άνεση. Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας μια πρακτική μικρή κουζίνα. Βγείτε στο επιπλωμένο μπαλκόνι για να απολαύσετε θέα στον κήπο, την πισίνα και τα βουνά. Για ακόμα πιο άμεση σύνδεση με τη φύση, χαλαρώστε στη γοητευτική βεράντα. Απολαύστε την απόλυτη άνεση και ευκολία σε αυτό το υπέροχο κατάλυμα.

Τρίκλινο Δωμάτιο

Μέγεθος δωματίου: 25 m²
Κρεβάτια: 1 διπλό, 1 πλήρες, 1 καναπές κρεβάτι  (Επιλογή για επιπλέον κρεβάτι)
Άτομα: 4

Ανακαλύψτε την άνεση στο τρίκλινο δωμάτιό μας, εξοπλισμένο με ένα μονό κρεβάτι, ένα διπλό κρεβάτι και έναν πρακτικό καναπέ-κρεβάτι. Υπάρχει επίσης η επιλογή για επιπλέον κρεβάτι, αν χρειαστεί. Βγείτε στο επιπλωμένο μπαλκόνι για να απολαύσετε την ηρεμία του κήπου και τη δροσερή θέα στην πισίνα. Για ακόμα πιο κοντινή επαφή με την ύπαιθρο, χαλαρώστε στη φιλόξενη βεράντα. Ζήστε τον ιδανικό συνδυασμό ευελιξίας και χαλάρωσης σε αυτόν τον άνετο χώρο.

Σουίτα 1 Υπνοδωματίου

Μέγεθος δωματίου: 45 m²
Κρεβάτια: 1 κρεβάτι queen size, 2 καναπέδες-κρεβάτια
Άτομα: 4

Η Σουίτα 1 Υπνοδωματίου είναι σχεδιασμένη για την απόλυτη άνεση και χαλάρωσή σας. Διαθέτει ευρύχωρο καθιστικό με 2 καναπέδες-κρεβάτια και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα άνετο κρεβάτι queen size. Απολαύστε εκπληκτικές θέες από το επιπλωμένο μπαλκόνι, με πανοραμική θέα στη θάλασσα, τον κήπο, την πισίνα και τα επιβλητικά βουνά.